Iz vlastitog proizvodnog programa nudimo Vam biološko visoko koncentrirana sredstava za odmašćivanje, skidanje kamenca i korozije. BIOCRO linija proizvoda namijenjena je raznim vrstama odmašćivanja, čišćenja i pranja koji se odlikuju najvišom kvalitetom i vrhunskom djelotvornošću.

Osnovna karakteristika proizvoda su najkvalitetnije ekološke sirovine na bazi ekoloških emulgatora, biorazgradivi su, nisu toksični, kancerogeni, niti mutageni, nisu zapaljivi, ni eksplozivni, ne oštećuju površine koje tretiraju (boju, gumu, plastiku, rostfraj,inox, aluminij, bakar itd..), djelovanjem na stjenke, odstranjuju bakterije i mikroorganizme, pravilnom uporabom nisu štetni za čovjeka, ni okoliš te svi navedena proizvodi razrjeđuju se i ispiru s hladnom vodom! Naši proizvodi jamče zaštitu tretiranih površina uz efikasnu, jednostavnu i ekonomičnu primjenu.

Danas smo suvremena tvrtka izgrađena na dugogodišnjem iskustvu naših djelatnika. Naš uspjeh su naši BIOCRO proizvodi. Oni su rezultat rada naših vrhunskih stručnjaka koji se brinu o čistoći i zdravlju svakog člana Vaše obitelji i članova Vaše tvrtke.

Naše timove stručnjaka čine ambiciozni i iskusni stručnjaci, otvoreni za stjecanje novih vještina i znanja prijeko potrebnih za razvoj u industriji biološko visoko koncentrirana sredstava za odmašćivanje, skidanje kamenca i korozije. Izuzetno cijenimo liderstvo, orijentaciju prema visokim ciljevima i proaktivno ponašanje. Slobodno možemo reći da smo opsjednuti kvalitetom naših proizvoda ali i idejom u razvoju novih.

Naša linija proizvoda jedinstvena je po kvaliteti na domaćem tržištu te se ističe kao proizvod u potpunosti razvijen kao domaći proizvod, MADE IN CROATIA, što posebno ističemo i čime se ponosimo.

Osnova proizvoda su najkvalitetnije ekološke sirovine koje vam omogućavaju i garantiraju:

  • Zaštitu tretiranih površina od nagrizanja, oštećenja
  • Efikasnu , jednostavnu i ekonomičnu primjenu
  • Zaštitu voda i okoliša od zagađenja
  • Neškodljivu i bezopasnu primjenu u odnosu na ljude

Kvaliteta dokazana zakonom propisanim analizama prema Zakonu o zaštiti voda i okoliša, a sukladno europskim standardima.

  • Izvješće o zdravstvenoj ispravnosti
  • Sigurnosno-tehnički list
  • Eko-toksikološke analize
  • Vodopravne dozvole

Osnovni podaci tvrtke:

Puni naziv: GUMAKEM d.o.o. za trgovinu i usluge
Skraćeni naziv: GUMAKEM d.o.o.
Sjedište: Zagreb Gruška 18, HRVATSKA
OIB: 03924789928

Kontakt:

Tel: +385 (1) 78 99 429
Faks: +385 (1) 61 10 549
E-mail: info@gumakem.hr
Web: www.gumakem.hr