BIOCRO COROTRANS je biorazgradivo sredstvo koje pretvara koroziju u postojanu crno-plavu površinu hematita (Fe2O3) i magnetita (Fe3O4). Djeluje tako da stvara neutralni sloj između metala I zraka, gdje stabilizira I tvori jaku vezu s prvotnim metalom-domaći proizvod.!!!!!!!!!

BIOCRO COROTRANS je proizveden na bazi vode što je veoma važno za proces. Voda je putujući agens za kemikalije da mogu prodrijeti u poroznu koroziju (za razliku od otopina ili premaza koji djeluju samo na površini korozije).

KAKO PRIMJENITI BIOCRO COROTRANS:

BIOCRO COROTRANS se jednostavno nanese na mokre ili suhe površine, četkom, valjkom, umakanjem ili prskanjem i u kemijskoj reakciji sa hrđom stvara stabilnu površinu crno-plave boje željeznog hematita ili magnetita. Ovisno o uvjetima okoline, vrijeme reakcije tj. zaustavljanje procesa korozije i pretvaranje hrđe bit će u roku max. 24 sata. Provedbom tog procesa onemogućeno je obnavljanje procesa korozije i stvaranje novih naslaga hrđe.

BIOCRO COROTRANS neće oštetiti staklo, gumu ni plastiku i otklonit će boju samo na mjestima gdje postoji korozija ispod nje.

PAKIRANJE:

Kanister  5 i 20 kg

Pretvaranje korozije sa metalnih površina

Recent Projects
Kemoplat – D
Tehnička roba
EKOSOL EKSTRA